perjantai 23. syyskuuta 2016

Alaspää 18.9



Viime sunnuntaina lähdettiin tuntsaricupin 4. osakilpailuun Alaspään ratsastuskeskukseen. Hypättiin P:n kanssa 60 ja 80, joista ensimmäinen meni hyvin ja toisesta ei jäänytkään sitten paljoa kerrottavaa :D

Tosiaan, 60cm oli hyvä ja siisti rata ja sillä irtosi luokan 3sija (tuntsaricupin 2.sija) ja siihen oltiin todella tyytyväisiä. Pidätteet meni läpi jopa liiankin hyvin (niinkun videolta näkee) ja rata oli kaikinpuolin siisti ja sujuva. Tän pienemmän luokan otin vähän varmanpäälle, koska tietenkin pidin silmällä sitä kasikymppiä.. Noh, jälkeenpäin katsottuna olisin kyllä voinut tässä pikkuluokassakin ratsastaa voitosta kun olisin vähän pistäny jalkaa kylkeen :D Sillä,  millaiseksi P pitäisi ratsastaa 60 ja 80 luokassa, on kuitenkin loppujenlopuksi aika suuri ero. 

Kisakavereina miellä oli tälläkertaa Viivi ja Jolanda

No siitä kasikympistä sitten. Mä olin ihan iloinen ja tyytyväinen hevoseen kyllä. Pumpuli joutui jostain syystä kauhean hitaasti matelevien luokkien ja järjestelyiden aikana odottelemaan tosi paljon, mikä ei tee sille hyvää. Odottelun jälkeen sillä on kyllä vielä virtaa, mutta väsymyksen takia sen keskiittyminen herpaantuu helpommin. Hypyt, joita P teki kasikympissä oli ekaa estettä lukuunottamatta hyviä ja ponnua riitti kyllä, mutta jostain syystä se sitten tyssäsi ja alkoi käymään ylikierroksilla. Ulospäinhän Pumpuli näyttää varmaankin siltä, ettei se  vaan mene pohkeesta yli, mikä onkin totta yleensä ensimmäisen kiellon kohdalla totta. Kun se pääsee kerran kieltämään, siitä tulee to-del-la vaikea ratsastaa, koska se ikäänkuin suuttuu. Helpoin Pumpuli on ratsastaa silloin, kun se on rento ja kaikki onnistuu hyvin. Kiellot, kolautukset sun muut vaikeudet saa sen jollain tavalla hermoromahduksen partaalle, se jännittyy ja menee vähän kipsiin. Kuten sanoin oon kuitenkin tyytyväinen siihen, että se pysyi katastrofista huolimatta suht rauhallisena ja fiksuna.





Huomenna hypätäänkin sitten junnumestaruudesta 80cm.. Hieman tietty jännittää tuleeko taas kieltoja, mutta uskon että ulkokenttä ja se että huomenna mennään vain yksi luokka, voivat auttaa ongelmaamme. Ihan iloisin mielin lähdetään koittamaan onnea taas huomenna! Ei näistä muuta kuin opi joka kerta.
käyttäytymisestä kyllä tälle kaverille tälläkertaa 10++ !
Koppiinkin mentiin niin hienosti että !


Tässä vielä vähän treenipätkiä 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti